Her en liste over plantager/plukningssteder i Danmark, hvor du kan plukke ribs

Ribs selvpluk sæsonen starter som regel ca. 1 Juli og slutter ca. 31 August. Disse datoer kan variere fra år til år, alt efter vejrforhold.

Der er 12 pluk selv ribs plantager i Danmark!

Indlæs kortet for at se resultater, eller brug en liste nedenfor

Filter efter produkten

Filtrer efter område

* Vi er ikke ansvarlig for nøjagtigheden af de informationer på siden. Vi anbefaler at du/I kontakter plantagen/plukningsstedet inden du besøger dette.

** Hvis du har fundet fejl på denne side, eller vil anbefalde selvpluk.com, kontakt os venligst.Karensminde Frugtplantage Karensminde Frugtplantage 8300 Odder

Vi har selvpluk af flere frugtarter, blandt andet æbler, pære, blommer, sødkirsebær, hindbær, ribs og brombær. Tag familien med på en hyggelig tur til frugtplantagen og oplev hvordan det ser ud når frugterne er modne og klar til plukning. Pluk Pluk selv frugt eller smag varen fra butikken.

På "Karensminde Frugtplantage" kan du plukke:

Blommer

Brombær

Hindbær

Kirsebær/Moreller

Pærer

Ribs

Æbler

EllenGaard Planteskole EllenGaard Planteskole 8920 Randers NV

Hindbær, Ribs, Solbær, Ærter og Kartofler Rækker med solbær og ribs giver masser af bær i juli/midten af august. Rækker med efterårs hindbær giver masser af hindbær fra 3.-4. uge af august og til ind i oktober. Efterårs hindbær er karakteriseret af at de er velsmagende, store, ikke får orm, og når man skal klippe dem ned efter høst klipper man alle grene væk. De forskellige bærbuske kan også købes i planteskolen. Vi afvejer den emballage du medbringer inden du går i marken således du kun a...

På "EllenGaard Planteskole" kan du plukke:

Hindbær

Jordbær

Kartofler

Ribs

Solbær

Ærter

Ejlsøgård Ejlsøgård 5672 Broby

2017: Store bær-weekend – Solbær og ribs Lør d. 22 juli og søn. d. 23. juli Kl. 10.00 – 17.00 Lør. d. 29. juli og søn. d. 30. Juli kl. 10.00-17.00 Nu er ribs og solbærrerne modne – så tag en spand med og få fyldt den op med skønne solbær og ribs på 10 sek. Eller pluk selv.

På "Ejlsøgård" kan du plukke:

Jordbær

Kirsebær/Moreller

Ribs

Solbær

Surkirsebær